петак, 21. децембар 2012.

Nagrade i glamur


Pre par dana su objavili spisak nominovanih izvođača za 54. Nihon Record Taisho (Japan Record Awards) događaj, koji je neki japanski ekvivalent američkom Grammy-ju, i održava se krajem decembra. E, to već jeste čisti mejnstrim, i većinu tih izvođača nisam slušao - ali jesam nekoliko, na primer Leo Ieiri, koja je veliki favorit za nagradu za najboljeg novog izvođača. Meni zvuči kao Tamurapan, samo prosečnije i sa mnogo manje interesantnim aranžmanima. No, evo nekoliko fotografija sa konferencije za štampu, zbog kojih i pišem ovaj unos (kao i zbog šarmantne Tine Carine) - tu su svi učesnici konferencije, AAA, tri članice super-grupe AKB48, Kyary Pamyu Pamyu, Tina Carina, Ieiri Leo, i grupa Sekai no Owari ("smak sveta"), tim redom:









Moraću da preslušam i album od Kyary Pamyu Pamyu, "Pamyu Pamyu Revolution", pošto ga smatraju značajnim za trenutnu muzičku klimu - čak ga je i synchroflash (videti prethodni unos) stavio u "najbolje iz 2012.", mada sam ja još sumnjičav po tom pitanju...








3 коментара:

  1. Dosta toga za preslušati. Nego, kad da očekujemo osvrt na Jojo anime? Mislim na ovu novu verziju. Da li si uopšte gledao? Vredi li?

    ОдговориИзбриши
  2. Dobrodošao!

    Pratim JoJo anime, i možeš da očekuješ osvrt kada emitovanje bude završeno. Ako ti se strip iole sviđa (tj. odgovarajući delovi koji su adaptirani), anime će ti biti odličan, jer je očigledno da je TV verzija urađena sa mnogo ljubavi i pažnje prema detaljima. Ako, pak, nisi čitao strip, ipak ćeš u JoJo-u naći nešto prilično drugačije od dobrog dela savremene anime-produkcije.

    ОдговориИзбриши
  3. Super. Čitao sam strip. I najviše mi se svidja Stardust Crusaders:) Obavezno ću da skinem.

    ОдговориИзбриши