понедељак, 6. фебруар 2012.

Manga/anime parafernalije 8: maske za iPhone

Danas ću iskoristiti poslednji slobodan dan do 19. februara i postaviću nekoliko unosa.

Juče sam pročitao vest da će krajem marta biti puštena u prodaju maska za iPhone4S sa motivom Cream-a iz III dela ĐoĐove bizarne avanture. Proizvođač je Sen-ti-nel, a cena će biti 3675 jena (trenutno je 100 jena približno 1 evro). Svako ko je gledao prvu video-seriju iz 1993. znaće ko (ili šta) je Cream. Maska ima i privezak sa figuricom dotičnog stenda koji guta materiju.




Ovo nije prvi takav proizvod. Sen-ti-nel je pre nekih mesec dana najavio masku sa motivom Ehoa iz IV dela istog strip-serijala, takođe sa priveskom i sa istom cenom.



Za ovaj stend me vezuje nostalgija, jer su detalji koji se pojavljuju vezani za borbu sa gospođicom Jukako Jamagiši (Yamagishi Yukako), koja je jedna od najluđih i najmaštovitijih u istoriji superherojskog žanra, bilo kad i bilo gde. Eho je ovde u svojoj prvoj fazi (ACT 1) i drži u rukama reči "daikirai da" (mrzim te)... Fantastična scena koja budi lepe uspomene.

Sem gore prikazanog, prošlog meseca je kompanija Art of War, koja se specijalizovala za figure rađene po likovima iz Berserka, ponudila masku sa "znakom prokletstva":



Cena je nešto manja od gornjih modela - 2625 jena - ali ovaj nema privezak.

Нема коментара:

Постави коментар