петак, 9. март 2012.

Novi animei za prolećnu sezonu 2012.

Biće ovo dobra sezona za adaptacije stripova. Osim Svemirske braće (Uchuu kyoudai), Apolona na brdskom putu (Sakamichi no Apolon), Zetmena (Zetman), Kafea Belog medveda (Shirokuma kafe), Misteriozne devojke X (Nazo no kanojo X) i nekih drugih, u poslednji čas su najavljeni i:

Gon


Kreće od 2. aprila sa emitovanjem i očekuje se 50 epizoda. Priča prati malog dinosaurusa koji se sukobljava sa drugim stvorenjima. Strip je poznat i po tome što je potpuno izbacio tekst. Produkciju rade zajedno izdavač stripa Kodanša i jedan korejski studio, a animacija će biti - kao što vidite sa slike - puni 3D.



Lupin III - Žena zvana Fuđiko Mine


TV serija koja počinje sa emitovanjem od 4. aprila. Do sada je bilo 3 televizijske serije o Lupinu Trećem, a poslednja je završena 1985. Međutim, postoji nepregledno mnoštvo filmova i TV specijala, tako da najveći japanski lopov nikad nije stvarno umro u medijima. Fuđiko Mine (Mine Fujiko) je u jednoj anketi svojevremeno bila izabrana za najzgodniji ženski fiktivni lik.

Planirano je 13 epizoda, a najzanimljivije ime u produkciji mi je Takeši Koike (Koike Takeshi, reditelj Redline-a), koji ima ulogu dizajnera likova i supervizora animacije. Ovo bi moglo biti sjajno.

Нема коментара:

Постави коментар